Home » Afslankproducten


Afslankproducten

 

Wil jij graag wat kilo's of centimeters kwijt? Maar heb je geen zin om een streng dieet te volgen wat moeilijk vol te houden is? En waarna je hoogst waarschijnlijk het aantal kilo's dat je kwijt bent geraakt op korte termijn weer terug krijgt?

 

Dan zijn deze afslankproducten van Valentus wat voor jou!

 

Met slechts 1 drankje per dag zorgen deze powerdrinks voor een versnelde stofwisseling en vetverbranding. Ze verminderen je opgeblazen gevoel en geven meer energie. Je zult merken dat je minder honger hebt en je trek in zoetigheid verdwijnt!

 

Ze zijn 100% natuurlijk, vegan, gluten- en lactosevrij. 

 

Verkrijgbaar in de smaken koffie, pina colada en chocolademelk.

 

Wil je liever geen drankje? Dan zijn er ook capsules verkrijgbaar, de zogenoemde carbburners. Deze zijn ook heel goed samen te nemen met een van bovengenoemde drankjes. Hierdoor versterkt de werking.

 

Voor je begint met een van de producten adviseren wij om eerst je gewicht én omtrek op te meten. Zo kun je voor jezelf bijhouden hoe het gaat. Als je een van de producten besteld kun je een GRATIS meetlint bij je bestelling aanvragen voor het geval je er geen hebt. Dit kun je aangeven in het opmerkingenveld bij het bestelproces. 

 

Waarom GRATIS? Omdat wij het heel belangrijk vinden dat je dit voor jezelf bijhoudt, zonder goede metingen kun je geen balans opmaken. 

Bij je bestelling vind je ook een gebruiksaanwijzing die precies laat zien hoe en waar je het beste kunt meten.

 

Naast het meten en wegen is het ook belangrijk om 1,5 - 2 liter water te drinken per dag. Dit om te zorgen dat de afvalstoffen goed afgevoerd kunnen worden. Drink je niet graag water? Dan kun je dit ook afwisselen met groene thee. Groen thee staat bekend om het afvalproces te ondersteunen en helpt je de afvalstoffen goed af te voeren.

 

Al onze weightlossproducten zijn alleen te gebruiken door personen van 18 jaar en ouder. Niet gebruiken tijdens zwangerschap en borstvoeding. Bij gebruik van medicijnen altijd een arts raadplegen.

 

Deze afslankproducten zijn een goed aanvulling op een gezonde levensstijl. Resultaten zijn van persoon tot persoon verschillend. Dit is afhankelijk van een bepaald aantal factoren. Dit houdt in dat geen enkel resultaat als typisch beschouwd mag worden en het eindresultaat kan verschillen. 

 

Weet je niet goed wat je moet kiezen en wil je graag advies? Dan mag je ons altijd een berichtje sturen. 

Wij zijn via te bereiken via onderstaande Facebook- of Instagramlink óf vul het contactformulier in hieronder en wij nemen contact met jou op.