Home » Afslankproducten » Capsules


Uitverkocht

Prevail 24/7 Carb Burner

€ 75,00
Uitverkocht
Uitverkocht

Prevail 24/7 Carb Burner

€ 75,00

Kun je je voorstellen dat je afvalt, je energiek voelt en klaar bent om de wereld aan te gaan, en dat allemaal terwijl je elke nacht een goede nachtrust krijgt? Het is allemaal mogelijk met Prevail 24/7 Carb Burner van Valentus.


Door twee synergetische formules (AM & PM) te creëren, heeft Valentus het potentieel van het lichaam om vet te verbranden en af ​​te vallen op optimale tijden tijdens de 24-uurs cyclus gemaximaliseerd. De revolutionaire Prevail 24/7 Carb Burner-formule ondersteunt de hele dag maximaal gewichtsverlies, zelfs terwijl u slaapt!

 

Deze capsules zijn het beste te gebruiken i.c.m. een van onze drankjes (koffie, chocoldemelk of tropical blast)

 

Hoe te gebruiken:

Neem 1 AM capsule tijdens het ontijt en 1 AM capsule tijdens de lunch. Neem 2 PM capsules direct na het avondeten. Zorg dat je deze niet later dan 3 uur voor je naar bed gaat inneemt. LET OP! Neem je deze i.c.m. een van onze drankjes, zorg dan dat er 1-2 uur tussen het drankje en de capsules inzit.      

                  

Gebruiksaanwijzing van dit product wordt bij het product meegeleverd.

 

Advies:

Voor je begint met een van de producten adviseren wij om eerst je gewicht én omtrek op te meten. Zo kun je voor jezelf bijhouden hoe het gaat. Bestel je een van de producten kun je een GRATIS meetlint bij je bestelling aanvragen voor het geval je er geen hebt. Dit kun je aangeven in het opmerkingenveld bij het bestelproces. 

Waarom GRATIS? Omdat wij het heel belangrijk vinden dat je dit voor jezelf bijhoudt, zonder goede metingen kun je geen balans opmaken. 

Bij je bestelling vind je ook een gebruiksaanwijzing die precies laat zien hoe en waar je het beste kunt meten.

 

Inhoud: 2 potjes van 60 capsules = 120 capsules

 

Naast het meten en wegen is het ook belangrijk om 1,5 - 2 liter water te drinken per dag. Dit om te zorgen dat de afvalstoffen goed afgevoerd kunnen worden.

 

Waarschuwing:

Al onze weightlossproducten zijn alleen te gebruiken door personen van 18 jaar en ouder. Niet gebruiken tijdens zwangerschap en borstvoeding. Bij gebruik van medicijnen altijd een arts raadplegen.

 

Deze afslankproducten zijn een goed aanvulling op een gezonde levensstijl. Resultaten zijn van persoon tot persoon verschillend. Dit is afhankelijk van een bepaald aantal factoren. Dit houdt in dat geen enkel resultaat als typisch beschouwd mag worden en het eindresultaat kan verschillen.