Home » Afslankproducten » Tropical Blast (Pina Colada)


Prevail Tropical Blast

€ 75,00

Prevail Tropical Blast

€ 75,00

Deze heerlijke cocktail van Valentus met natuurlijke eetlustremmers, feelgood-ingrediënten en detox-componenten is een geweldige aanvulling op uw gewichtsbeheersingsprogramma. Met de heerlijke smaak van Pina Colada wordt afvallen wel heel lekker!

Met 1 glas Tropical Blast per dag zorgt hij voor een versnelde stofwisseling en vetverbranding. Vermindert het opgeblazen gevoel en geeft je meer energie. Daarbij vermindert je hongergevoel én verdwijnt je trek in zoetigheid.Hoe te gebruiken:

Meng de inhoud van 1 zakje met 500 ml koud water. 

Neem iedere ochtend 30 minuten voor het ontbijt 1 drankje. Doe dit 6 dagen achter elkaar en neem dan 1 rustdag.    

Voor een optimaal resultaat mogen er maximaal 2 drankjes per dag genuttigd worden. Neem in het geval van een 2de drankje, deze 30 minuten voor de lunch. 

Gebruiksaanwijzing van dit product wordt bij het productmeegeleverd.

 

Advies:

Voor je begint met een van de producten adviseren wij om eerst je gewicht én omtrek op te meten. Zo kun je voor jezelf bijhouden hoe het gaat. Bestel je een van de producten kun je een GRATIS meetlint bij je bestelling aanvragen voor het geval je er geen hebt. Dit kun je aangeven in het opmerkingenveld bij het bestelproces. 

Waarom GRATIS? Omdat wij het heel belangrijk vinden dat je dit voor jezelf bijhoudt, zonder goede metingen kun je geen balans opmaken. 

Bij je bestelling vind je ook een gebruiksaanwijzing die precies laat zien hoe en waar je het beste kunt meten.

 

Inhoud: 24 zakjes (voor 4 weken)

Dit product is ook verkrijgbaar in proefverpakkingen van 2 weken. De inhoud hiervan bestaat uit 12 zakjes.

 

Naast het meten en wegen is het ook belangrijk om 1,5 - 2 liter water te drinken per dag. Dit om te zorgen dat de afvalstoffen goed afgevoerd kunnen worden.

 

Waarschuwing:

Al onze weightlossproducten zijn alleen te gebruiken door personen van 18 jaar en ouder. Niet gebruiken tijdens zwangerschap en borstvoeding. Bij gebruik van medicijnen altijd een arts raadplegen.

 

Deze afslankproducten zijn een goed aanvulling op een gezonde levensstijl. Resultaten zijn van persoon tot persoon verschillend. Dit is afhankelijk van een bepaald aantal factoren. Dit houdt in dat geen enkel resultaat als typisch beschouwd mag worden en het eindresultaat kan verschillen.