Home » Disclaimer

Disclaimer


Bij het samenstellen van de informatie op deze website nemen wij de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht. Er kunnen echter geen rechten ontleend worden aan de informatie Glamorousbeauty.nl Noch zijn wij aansprakelijk te stellen voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de website, het tijdelijk niet beschikbaar zijn van de website of uit onjuiste of onvolledige informatie op de website.

Oneigenlijk gebruik van teksten, logo's, afbeeldingen of foto's van deze website is niet toegestaan.

Het gebruik van afslankproducten/supplementen en/of andere gezondheids- of cosmetische producten uit de webshop van Glamorousbeauty.nl geschiedt op eigen risico.

 

De benoemde resultaten kunnen van persoon tot persoon echter fluctueren en geven derhalve géén garantie dat u hetzelfde resultaat behaalt. De ervaringen van diverse cliënten zoals vermeld op deze site zijn van toepassing op deze personen en bieden geen garantie dat u dezelfde resultaten zal behalen, noch dat zij typerend zijn voor een ieder die de producten gebruikt. Resultaten zijn afhankelijk van meerdere factoren en niet alleen afhankelijk van het gebruik.

Drink voldoende water om de afvalstoffen af te kunnen voeren.

Gebruikt u medicijnen en twijfelt u of deze te combineren zijn met het gebruik van een bepaald product uit de webshop van Glamorousbeauty.nl, raadpleeg dan altijd eerst uw eigen arts of specialist!

 

Klachten kunnen gemeld worden d.m.v. het contactformulier bij contact op glamorousbeauty.nl.

Glamorousbeauty.nl houdt zich niet aansprakelijk voor de gevolgen die het combineren van medicijnen en afslankproducten/supplementen en/of andere gezondheids- of cosmetische producten op de gezondheid zou kunnen hebben.

Bij inname en/of gebruik van onze producten dient u zich ten alle tijde te houden aan de voorschriften op de verpakking. U dient de aanbevolen dosering niet te overschrijden. 

Glamorousbeauty.nl houdt zich niet aansprakelijk voor de gevolgen van oneigenlijk of overmatig gebruik van afslankproducten/supplementen en/of andere gezondheids- of cosmetische producten uit haar webshop.

 

Glamorousbeauty.nl behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.